Flockdesign homepage

De punkrock groep F.O.D. laat zijn website vernieuwen door Flockdesign

Na even van webdesigner te hebben geswitched komt Motorshop Desmet terug naar zijn oorspronkelijke websitebouwer. Kwaliteit en service primeren voor hen. Weldra online.

CSA-Netwerk Vlaanderen laat zijn website vernieuwen door Flockdesign. CSA staat voor Community Supported Agriculture, of landbouw gedragen door de gemeenschap.

Keuken- en badkamerspecialist Kielemoes laat na de eerste versie van zijn website ook de nieuwe website door Flockdesign ontwikkelen.

Flockdesign ontwikkelt website voor Vancoppenolle ARP Ronse en Copaint Moeskroen. Voor kwaliteitsverf, toebehoren en professioneel advies. Zowel voor vakmannen als particulieren.

Flockdesign ontwikkelt logo, leaflet en brochure voor deze firma gespecialiseerd in software voor relatie- en stockbeheer.

De firma Blomme-Vanderswalm is een familiebedrijf uit Ronse opgericht in 1929 en gespecialiseerd in sanitaire installaties, verwarming en ventilatie systemen. Zowel nieuwe huisstijl als website wordt door Flockdesign ontwikkelt.

Dimitri Glorieux van DG Coaching coacht zowel particulieren (meer zelfvertrouwen krijgen, relationele banden verbeteren, meer zin krijgen om te gaan werken,...) alsook bedrijfsleiders (beter communiceren, minder verloop in personeel, minder ziekteverzuim,...). Flockdesign staat in voor de realisatie van zijn website.

Na de 2 vorige websites zal Flockdesign instaan voor een volledige restyle van de website voor Moto's Hautekiet (Ruddervoorde). Vanzelfsprekend volledig geoptimaliseerd voor mobiel surfen.

Yoga centrum welke groepslessen organiseert in elemental flow yoga of yin yoga. Individuele yoga therapie en relaxtie is er eveneens mogelijk. Op geregelde tijdstippen worden ook workshops georganiseerd. Flockdesign ontwikkelde de website.

Bezoek de website » www.innerfreedomyoga.be

Specialisten in vastgoed- & bouwrecht, omgevingsrecht en overheidsopdrachten met kantoren in Aalst en Oudenaarde. Hiervoor ontwikkelt Flockdesign een nieuw website.

Het is de ideale uitvalsbasis voor wandelaars, mountainbikers en wielertoeristen, voor een weekendje met familie of vrienden, of voor een teamuitstap onder collega's bovenop een groene heuvel van de Vlaamse Ardennen in Kluisbergen.

Bezoek de voorlopige webpagina » www.col38.com

Software leverancier Fraeye Software Group ontwikkelt software (document management, relatiebeheer, ERP en boekhoudsoftware,...). Hiervoor ontwikkelt Flockdesign een nieuw logo.

In wellness en beautycenter Casa Sana (Maarkedal) kan je gezellig ontspannen in sauna, hammam en jacuzzi. Een ideale pauze na een stevige wandeling in de Vlaamse Ardenne.

Flockdesign realiseert voor Casa Sana de nieuwe website.

Woonzorgcentrum Pniël in Pulderbos-Zandhoven is een rust en verzorgingstehuis gelegen midden in de natuur van het Kempense Pulderbos.

Flockdesign realiseert voor Pniël de nieuwe website.

Restaurant en feestzalen den Orchidee in Lokeren is het trefpunt van het Waasland. Vergaderingen, seminaries, recepties en feesten tot 350 personen zijn er mogelijk.

Flockdesign ontwerpt voor Den Orchidee de programmabrochure 2017.

Gespecialiseerde toeleverancier en betrouwbare partner voor de professionele elektro-installateur en technische gebouwintegrator. Specialist in domoticasystemen voor KMO en industriële gebouwen.

Flockdesign realiseert voor Hiacc een nieuwe responsive website.

Softwareleverancier voor documentbeheer, workflow management, CRM & relatiebeheer, project management,...

Flockdesign realiseert voor C&C de nieuwe corporate brochure.

Specialist in keukens, badkamers, dressings en kastenbouw. Alle meubelen worden 'in house' op maat gemaakt, van de beste materialen.

Flockdesign realiseert voor Kielemoes een nieuwe responsive website.

Een gecombineerde praktijk van kinesitherapeut en podoloog. Zij zoeken samen naar de oorzaak van een letsel volgens hun eigen onderzoeksmethoden en om zo samen een behandelplan op te stellen.

Flockdesign realiseert voor Kinepodoplus logo, advertentie & responsive website.

Tennisclub Park is één van de grootste sportclubs van Ronse. Met 7 buitenterreinen (waarvan er 2 in de winter kunnen afgesloten en gebruikt worden) en 2 binnenterreinen biedt het heel wat mogelijkheden voor tennisliefhebbers. De club heeft eveneens een grote jeugdwerking.

Flockdesign realiseert voor Tennisclub Park een responsive website.

Deze website is nu actief » www.tcpark.be

Le Moulin du Mouflu, gelegen in het hartje van Le Pays des Collines, is een gezellige brasserie met ruim terras. Een ideale stopplaats na een tochtje met de fiets, een stevige wandeling of een toertje met de oldtimer.
U kan er eveneens terecht voor seminaries, feestjes en teambuildingactiviteiten.

Flockdesign realiseert voor Le Moulin du Moeflu een responsive website.

Deze website is nu actief » www.mouflu.be

Wellnesscentrum Clairmont Wellness opent begin september 2016. Het wellnesscentrum, die u privé kan afhuren tot 8 personen, focust op natuur en rust. U kan er genieten van sauna, zwembad, stoomcabine,...

Flockdesign realiseert voor Clairmont Wellness zowel de huisstijl als de website.

Ik realiseer de huisstijl en website voor freelance HR & payroll consulente Jessie Morre. Zij wil KMO's bijspringen bij langdurige afwezigheid van een medewerker op de personeelsdienst of taken op zich nemen zodat bvb boekhouder of management assistant zich op zijn/haar kerntaken kan focussen.

Deze website is nu actief » www.payrollandmore.be

Chagoo staat voor 'charcoal' en 'gourmet'.
Ooit gedroomd van een houtskool gourmet in een ingebouwde design tafel voor op uw terras? Chagoo zal deze binnenkort verkopen via een webwinkel welke ik zal realiseren. Ook de huisstijl komt van mijn hand.

Biosynergy ontwikkelt complete biomassaverbrandingssystemen (vooral hout)die beantwoorden aan de hedendaagse noden van goedkope en milieuvriendelijke alternatieven voor warmtelevering.

Flockdesign realiseert voor Biosynergy een nieuwe huisstijl en bijpassende website.

Tuin- & parkmachines Doms uit Ronse laat mij hun nieuwe website realiseren. De site, met het volledige aanbod aan tuinmachines, wordt opgebouwd met de mogelijkheid deze later uit te breiden naar een webshop.

Flockdesign ontwikkelt de nieuwe website voor Amyris (Ronse). Amyris staat voor een groot assortiment lingerie, badmode en nachtkleding. Dit zowel voor dames, heren als kinderen.

Deze website is nu actief » www.amyris.be

Keep on Moving helpt u te revalideren of beter te presteren. Functioneel en correct bewegen op maat om gezonder en fitter te worden. Ik zal instaan voor de realisatie van hun website.

Deze website is nu actief » www.wellkom.be

Interesse om samen te werken? Contacteer mij »


Flockdesign // Mathieu Vanneste

lijn

Mussenstraat / 9600 Ronse / België
t. +32 477 94 82 72 / info@flockdesign.be
BTW: BE 0736 263 157

Volg Flockdesign op

lijn

Partners

lijn