Flockdesign homepage
Mieke Deschaumes van Re-Style

Mieke Deschaumes / Re-Style

lijn

Flockdesign is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt om vooruit te geraken met mijn zaak Re-style! Wat een boost gaf dit voor mijn winkel! Mooie smaakvolle website en nieuw logo, en een strakke stijl, om fier op te zijn, het klikte ook snel, voelde me op mijn gemak en ik had het gevoel dat we op één lijn lagen, dezelfde gedachten en ideeën wisselden over wat ik wou.

Vooral het totaalconcept dat Flockdesign aanbied, is helemaal geweldig, ik kreeg een volledige nieuwe look met een nieuw logo en een nieuwe website, ook voor zaken aan te passen aan mijn website, en de layout van mijn flyers, kaartjes, posters kan ik terecht bij Mathieu.

Ik ben heel erg tevreden, en vooral van de samenwerking, want dat is me heel veel waard.

Bezoek de website van Re-Style »

Annelore Dhondt van Amyris

Annelore Dhondt / Amyris

lijn

Flockdesign is top. Via KLA4-communicatie, belandde ik bij Mathieu Vanneste. Beiden maakten ze voor mij een nieuwe website, die alles heeft en uitstraalt wat ik voor ogen had en waar mijn winkel voor staat. Ik werd onmiddellijk begrepen, en mijn website werd onmiddellijk ontworpen en in een jasje gegoten zoals ik het wilde. Het resultaat is beter dan ik verwacht had, oogt heel mooi, volledig aangepast aan mijn artikel en hij is vooral heel overzichtelijk, hetgeen een absolute must is voor een website. Er werd aan al mijn wensen voldaan, en de vragen die ik had werden steeds meteen opgelost.

Ik kan iedereen aanraden Flockdesign te contacteren voor het ontwerpen van hun site, ik kan enkel positieve elementen opsommen.

Bezoek de website van Amyris »

Sommelier - Wijnhuis Luc De Smet

Luc De Smet / Sommelier Luc De Smet

lijn

Dankzij Mathieu heb ik een website waar ik alleen maar kon van dromen. Door zijn professionaliteit speelt hij echt in op al je wensen.
De service nadien is dan ook nog eens uitstekend.

Ik ben een zeer tevreden klant!

Bezoek de website van Sommelier Luc De Smet »

Contacteer mij voor een vrijblijvend gesprek »


Flockdesign // Mathieu Vanneste

lijn

Mussenstraat / 9600 Ronse / België
t. +32 477 94 82 72 / info@flockdesign.be
BTW: BE 0736 263 157

Volg Flockdesign op

lijn

Partners

lijn